Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kinna IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Kinna IF
Fotboll
P-07
Pojkar, Div 14 Mark - Kompísligan

Match

Hyssna IF

Ekäng
18 september 2016
16:00

Kinna IF Röd

Referat

Referat: Hyssna IF - Kinna IF Röd

Denna söndagseftermiddag begav vi oss till Hyssna med ett taggat gäng grabbar. Inför matchen fortsatte vi att "tjata" om hur vi skall agera i båda anfalls- och försvarsspelet, hur vi skall passa runt bollen och hålla våra positioner och lita på kompisarna. Dessutom betonade vi vikten att slå ordentliga, distinkta passningar just idag då den gröna mattan var väldigt långhårig.

Själva matchen genomför vi väldigt bra mot ett stundtals tufft, men schyst, spelande Hyssna. Hyssna hade även några riktigt snabba killar så försvaret fick bekänna färg. Större delen av matchen höll vi oss till ett fint passningsspel och vi fick se 2 riktigt galanta mål som kom till tack vare detta. Stundtals slarvade vi dock och det är något vi tar med oss i fortsättningen och jobbar vidare på.. Några gånger ställde vi till det i onödan tack vare futtiga passningar som stannade i gräset, vi är inte vana vid det, men passningsövningar kommer vi oxå att nöta vidare på. Just det faktum att Hyssna spelade tufft chockade nog en del av grabbarna i början, men här anpassade killarna sig och tuffade till sig mer och mer i matchen.

Men en bra genomförd match igen och vi känner nu att vi kommit tillbax till samma fina spel som vi vet om att vi kan. Samt viktigast av allt är att grabbarna har kul ihop (både på plan och inntill den) och uppträder väldigt snyggt mot domare och motståndare, det är det bästa kvittot vi ledare kan få!

Andra möten i serien

sön 12 jun 2016, 16:00 Kinna IF Röd - Hyssna IF